fredag 14 september 2007

Drücken sie die Esc-taste, um den Vollbildmodus zu beenden. Eller - Han har gjort det med alla.

Ja då var en arbetsvecka över. Nu ska allt förberedas inför flytten till Österlånggatan. Många lådor blir det. Denna helg blir det inga utsvävningar, inget Butlers, ingen nattamat.

Klockan är nu 23:38 och Martin har serverat ett par glas Glenmorangie. Det blir nog nattamat.
Nåja. Tillbaka till Han. Han som gjort det med alla. Efter att ha Googlat på Paul Potts, och bevittnat ett par klipp vilka gjort oss tårögda, är vi dock säkra på att Paul faktiskt inte gjort det med alla. Paul kommer helt enkelt inte upp i samma viktklass som Honom. Googlar man däremot på Honom, Han den store mästaren, får man en klar bild framför sig; Han har gjort det överallt och med alla. Ingen scen äro stor nog för Honom. Pauls sneda tandrader får en och annan att tappa andan. Däremot Han, Han den store Mästaren (som gjort det överallt och med alla), hade en tandrad som fick alla tandhygienister att stå i givakt. Han gjorde det med bland andra Bono, Bryan, John B Jovi, Blindstyret (och då menas ICKE han den mörke blinde som bara ringde för att säga att han älskar dig), M Bolton, hela U2, Mariah C, Meat Limpan samt Nancy Gustafsson. Dock inte Carola. Tilläggas kan att James Brown lyckades med konststycket att bli tackad av Honom efter ett gemensamt uppträdande.

Förlåt att vi förstod Din storhet för sent (typ 22:47 den 14:e september 2007). Tack Luciano!!

http://www.youtube.com/watch?v=O0Sx5lbVlQA

Sliiiiipning är viktigt, men icke tillnärmelsevis lika betydelsefullt som antalet fötter i bäcken. Allt enligt Curts definition på E=mc2. Där 2 står för antalet fötter i bäcken.

Nessun Dorma.

Obs! Detta inlägg är inte tempuskontrollerat.

Inga kommentarer: